Τρόποι Αποστολής

Home » Τρόποι Αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 50,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν
Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με την 12νισος.
 
Εντός Ελλαδος
Για αποστολή με παράδοση 1-3 εργασιμες ημερες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50 €

Αποστολή Εξωτερικού
Στείλτε μας μήνυμα.

Αντικαταβολή

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή τότε στις παραπάνω χρεώσεις θα προστεθούν 2.50 ευρώ ανεξαρτήτου προορισμού.
Για αποστολές στο εξωτερικού να επικοινωνήστε μαζί μας στο:

Σχετικά με την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε πως οι εταιρίες courier συνήθως δεν καλούν πριν την παράδοση.Θα έρθουν στην διεύθυνση που δηλώσατε και αν δεν σας βρουν θα αφήσουν ειδοποιητήριο. 
 
*Οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα εξαιρούνται, καθώς δεν θεωρούνται εργάσιμες ημέρες
*Σε περίπτωση καθυστέρησης αποστολής της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε μέσω email

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο …ή να μας πάρετε τηλέφωνο στο 2242 119461 και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς. Ολα τα προϊόντα μας ελέγχονται και καταγράφονται πριν σταλθούν.
Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει εμάς αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 14 ημερών.
Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί σε διάστημα άνω των 14 ημερών η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη.
Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του.
Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Άρνηση Παραλαβής
Εφόσον κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε (χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας μας), επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 7 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον επιθυμείτε να καταχωρήσετε εκ νέου παραγγελία στο κατάστημά μας θα πρέπει να εξοφλήσετε με τραπεζική κατάθεση ολόκληρο το ποσό της νέας παραγγελίας συμπεριλαμβανομένων των 7€ που θα έχουνε προκύψει από την ανωτέρω οφειλή και δεν θα έχετε ξανά το διακαίωμα επιλογής της αντικαταβολής ως μέθοδο πληρωμής.
 
Αναιτιολόγητη επιστροφή προϊόντων (δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης)
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, σύμφωνα με το νόμο για την προστασία του καταναλωτή, αναιτιολόγητα, εντός δέκα(10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Πριν στείλετε οποιοδήποτε προϊόν παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε με εμάς. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται σε καμία περίπτωση. Μη παραλαβή παραγγελίας η οποία έχει προπληρωθεί. Σε περίπτωση που έχετε προπληρώσει την παραγγελία σας και για οποιοδήποτε λόγο επιστρέψει σε εμάς και δεν επιθυμείτε επαναποστολή η διαδικασία επιστροφής χρημάτων έχει 5€ έξοδα ακύρωσης που θα κρατηθούν από τα χρήματα που είναι να σας επιστρέψουμε. Αν επιθυμείτε επαναποστολή θα πρέπει να καταθέσετε τα νέα μεταφορικά που είναι 2,40€ προκειμένου να γίνει αποστολή εκ νέου.

X