Χριστουγεννιάτικη Ολόσωμη Πιτζάμα Βρεφική

24.99

Rating
0 out of 5

Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στην αποκλειστική συλλογή “A Christmas Gift” Χριστουγεννιάτικες Πιτζάμες για ολη την οικογενεια, με ένα μοναδικό σχέδιο σχεδιασμένο στην Ελλάδα από την Baby Owl. Ως μέρος της μαγικής Χριστουγεννιάτικης συλλογής, αυτό το ολόσωμο φορμάκι για ηλικίες νεογέννητο μέχρι 18 μηνών ανοίγει και κλείνει πολύ εύκολα με φερμουάρ. Το σεχδιο του παρουσιάζει τον Μπόμπι και την Άννι, αγαπημένους χαρακτήρες από τη Χριστουγεννιάτικη σειρά της Baby Owl, μαζί με το αγαπημένο αρκουδάκι του Μπόμπι, τον Τεντ. Αυτοί οι χαριτωμένοι χαρακτήρες είναι μέρος μιας ευρύτερης συλλογής Χριστουγεννιάτικων προϊόντων, όλα αποκλειστικά σχεδιασμένα από την Baby Owl.

Φτιαγμένες από μαλακό, βιώσιμο ύφασμα μπαμπού, αυτές οι ελαφριές, ελαστικές και εξαιρετικά άνετες πιτζάμες είναι ιδανικές για όλη την οικογένεια—ενήλικες, παιδιά και μωρά. Δείτε ολόκληρη τη μαγική μας Χριστουγεννιάτικη συλλογή, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών Χριστουγεννιάτικων χαρακτήρων μας, ακολουθώντας τον σύνδεσμο!

Ψωνίσετε όλο το σετ για γυναικες, ανδρες, κορίτσια, αγόρια και βρέφους για ένα μαγικό και αποκλειστικό χριστουγεννιάτικο Matchy Matchy Look.

 

 

Επιπλέον πληροφορίες

Φύλο

Αγόρι, Κορίτσι, Ουδέτερο

Ηλικία

0-3m, 3-6m, 6-12m, Νεογεννητο / NB

Σεζόν

Φθινόπωρο – Χειμώνας

Χρώμα

Κοκκινο, Μπεζ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Χριστουγεννιάτικη Ολόσωμη Πιτζάμα Βρεφική”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X